Serums doen je stralen

Door De Redactie

Apivita brengt 4 serums op de markt, elk gericht op een andere leeftijdscategorie. Om er extra stralend uit te zien!

Apivita is een Grieks cosmeticamerk dat zijn peilers ook richt op de Belgische markt. Uniek aan de producten van Apivita is dat ze voor 85 tot 100 % natuurlijk zijn.

De nieuwste producten die het uitbrengt ziijn serums. Een serum is een verzorgingsproduct dat je aanvullend met je dagelijkse verzorging gebruikt. Je kan het dus smeren onder je dagcreme of  aanbrengen bovenop je shampoo. Waarom zou je het gebruiken? Een serum bevat een veel hogere concentratie van heilzame stoffen dan je andere verzorgingsproducten. Het positieve aan serums is dat je onmiddellijk resultaat ziet. Het wordt daarom vaak gebruikt op een speciale dag, waar je er extra stralend wil uitzien.

Apivita brengt 4 huidverzorgende serums op de markt, elk gericht op een andere leeftijdscategorie.

Het eerste product is Natural Serum Hydratation. Dit product zorgt voor een diepe hydratatie voor alle leeftijden en alle huidtypes. Het helpt de huid gezond en mooi te houden.

Voor de 25-plussers is er Natural Serum Radiance, een product dat je een stralende huid belooft. Het serum bevat bosbessenextract, dat van nature de huid bleekt en gladstrijkt. De geur die overheerst is echter die van citroen en sinaasappel.

Het derde serum is Natural Serum Anti-Wrinkle. Het is gericht op 35-plussers, de leeftijd waarrond meestal de eerste rimpeltjes verschijnen. Naarmate we verouderen wordt ons gezicht minder stevig, door de spiersamentrekkingen ontstaan dan rimpels. Dit anti-rimpelproduct belooft de aanmaak van collageen, wat verantwoordelijk is voor de soepelheid van de huid, te stimuleren.

Natural Serum Anti Lifting is er voor de wat slapper wordende huid, voornamelijk voor 45-plussers. Met ingrediënten als honing en lijnzaad zou dit serum de huid helpen soepel en strakker te maken.

De producten van Apivita zijn verkrijgbaar bij de apotheker. Meer informatie vind je op http://www.apivita.com.

Partner Content