Spiegeltje spiegeltje…

Door De Redactie

Onze huid is de spiegel van ons innerlijk evenwicht. Wanneer ons lichaam niet in balans is, uit zich dat ook in hoe we eruit zien.

Onze lichaamscellen vernieuwen zich over een periode van 4 tot zes weken. Cellen van de diepere lagen worden gevoed met voedingsstoffen die via het bloed aangebracht worden. Deze cellen goed voeden, is zeer belangrijk om er stralend uit te zien. Wie gedurende enkele weken bewust omgaat met de brandstof die zijn lichaam krijgt en de bouwstenen voor de cellen van de huid, kan zo ook zijn uitstraling verbeteren.

Een evenwichtige voeding voorziet je van de juiste vetten, want je lichaam heeft vet nódig. Dat dit idee stilaan ingeburgerd geraakt, bewijst de populariteit van termen als omega 3, 6 en 9. Voedingssuplementen met bijvoorbeeld anti-oxidanten kunnen ook een rol spelen door je te beschermen van binnenuit. Zij zorgen ervoor dat vrije radicalen worden afgebroken, en dat de schadelijke invloed van externe factoren op je systeem beperkt blijft.

Danone Essensis bevat bernageolie die rijk is aan  omega 6. Groene thee polyfenolen zorgen voor de anti-oxydanten. Vitamine E ondersteunt een stralende huid, terwijl talloze goede bacteriën of probiotica een gezonde darmflora ten goede komen.
Studies wijzen uit dat deze elementen beter opgenomen worden in het lichaam wanneer ze verwerkt zijn in een melkproduct als Essensis, dan wanneer ze apart geconsumeerd worden. De huid ziet er gezonder en beter gehydrateerd uit. Heb jij ook zin om stralend voor de dag te komen, dan moet je beslist Danone Essensis eens proberen.
 

Partner Content