Sterren geven dieettips

Door De Redactie

Ben jij ook wel eens jaloers wanneer je foto's ziet opduiken van al die slanke en stralende Hollywoodsterren op het strand? Jij kan er vanaf nu net zo uitzien! Dankzij de dieettips van enkele bekende sterren! Zo voel jij je voor de rest van de zomer nog in topvorm wanneer je op het strand verschijnt!

Oprah Winfrey

De bekende talkshowhost Oprah volgt geregeld een detox-kuur van 21 dagen. Tijdens die periode houdt ze zich aan een strikt veganistisch dieet waarin ook caffeïne, suiker, gluten en alcohol ten strengste verboden zijn.
Volgens kenners is het detox-dieet van Winfrey best gezond omdat ze focust op groenten en fruit, maar zal het haar lichaam niet echt "reinigen". Het zou hier vooral over een mentale zuivering gaan.

 

Mischa Barton

Deze actrice zweert bij Protein Berry Workout blends. Dit betekent dat ze haar lunch vervangt door shakes of smoothies!
Professionals waarschuwen echter voor vervangen van maaltijden door deze blends. Je moet de smoothies eerder zien als een gezonde snack en niet als vervanging van een volledige maaltijd. En je moet natuurlijk ook altijd nagaan wat de ingrediënten zijn, want niet iedere smoothie is even calorie-arm.

 

Jessica Biel

Om in vorm te raken voor de opnames van "Blade: Trinity" at Jessica Biel om de drie uur. Telkens kleine hoeveelheden wel te verstaan, maar ze hield zich wel strikt aan de 180-minuten-regel. Ook Heidi Klum gebruikte deze techniek om de overtollige kilootjes na haar laatste zwangerschap kwijt te raken.

Wanneer je dit "dieet" volgt, betekent het dat je drie hoofdmaaltijden eet, twee snacks en één klein tussendoortje. Maar hou wel in gedachten dat het niet voldoende is om om de drie uur een hamburger naar binnen te werken. Bedoeling is natuurlijk dat je gaat voor gezonde koolhydraten, gezonde vetten en veel fruit en groenten!

 

Leann Rimes

Het geheim van de slanke lijn van deze zangeres? Een "low-glycemic"-dieet! Dit betekent dat ze zorgvuldig voedsel uitkiest waardoor ze eerste uren nadien geen hongergevoel krijgt. Bedoeling is om magere proteïnen zoals kip, vis en magere yoghurt te combineren met volle granen. Om je suikerspiegel op peil te houden, combineer je dit best met veel fruit, groenten én gezonde vetten!

De ideale manier op dat middagdipje te overleven en niet steeds naar een vette snack te grijpen.

Partner Content