Stijlvol combineren

Door De Redactie

Als Gerdy een rok of broek draagt, dan vindt ze het moeilijk om die te combineren met een jasje of bloesje. Daarom kiest ze altijd voor een kleedje. Anderzijds wil ze niet te jong gekleed gan. Gelukkig is Lien Degol er. Ze helpt Gerdy bij het uitkiezen van 2 stijlvolle outfits.

 

"Ik heb altijd schrik om overdressed te zijn. Maar een broek vind ik dan weer te stijf of te alledaags…"

Voor Gerdy is de eerste outfit meteen een hele verandering. Weg kleedje, hallo jeansbroek en stijlvolle blazer!

  • Met jeans kun je alle kanten uit. Voor een casual look combineer je ze met een leuke trui of een vlot T-shirt. Hou je meer van chic? Draag er dan een elegante blouse of blazer op. 
  • Door een klassieke blouse te combineren met een moderne jeans krijg je een vrouwelijk én jong resultaat.
  • Hoe ouder je wordt, hoe beter de materialen van je kleding moeten zijn. De kleding moet niet duurder zijn, maar ze mag er niet goedkoop uitzien. T-shirts zijn een no go.
  • Kies voor een moderne snit in klassieke materialen, of omgekeerd. 
  • Zorg dat je niet ziet waar je broek begint. Zo zie je niet direct hoe lang je benen zijn, waardoor groter lijkt.

Blauwe jeans Yessica, maten 36-50, € 25. Blouse met strik Your Sixth Sense, maten 40-52, € 29. Witte blazer Your Sixth Sense, maten 38-52, € 79. Alles bij C&A

Zwarte laarsjes 'Rizzoli', maten 36-41, € 110. Alles bij Torfs.
 
Zilver- en rozekleurige halsketting, € 439. Rozekleurige ring, € 119. Alles bij Orage.

 

De tweede outfit sluit veel meer aan bij wat Gerdy gewend is om te dragen, namelijk een simpel zwart kleedje. Alleen kiest Lien voor een versie die op Gerdy's lichaamsbouw is afgestemd. Zo straalt Gerdy nog meer stijl uit!
 

  • Gerdy is niet zo groot, maar ze kan door haar kleding wel groter lijken. Kleedjes zijn daar perfect voor, ze verlengen je silhouet. Je gaat nog groter lijken als je iets draagt dat tot op je knieën komt.
  • Met dit kleedje zie je nog altijd huid, maar op een elegante manier. Je kan kiezen: een opvallend decolleté of een korter jurkje, maar nooit beide samen.
  • Vergeet bij het aanbrengen van fond de teint niet om deze ook in je hals aan te brengen, zeker bij een kleedje. Anders bestaat de kans dat je een kleurverschil gaat zien.

Zwart kleedje met kant Yessica, maten XS-XL, € 25. Kousen Yessica, maten S-XXL, € 7,5. Alles bij C&A
 
Blauwe pumps 'Tamaris', maten 35-41, € 49,95. Alles bij Torfs.
 
Halsketting, € 85. Rozekleurige ring, € 119. Armband met rosé bolletjes, € 169. Armband met zilver en rosé schakels, € 199 Alles bij Orage.

Met de complimenten van Lien, elke donderdag om 18u30 op Libelle tv (kanaal 18 bij Telenet)

Kleding & schoenen:

 

Hair Styling: Kreatos – Make-up: BE Creative Make Up (exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL) – Brillen: Pearle – Juwelen: Orage
 

Partner Content