Stralen in die fleurige zomerjurk. Nu met € 15 korting!

Zomerjurk


Fris, fleurig en soepel: klinkt als het ideale zomerjurkje, toch? En dat treft. De nieuwe zomerjurk van e5 voldoet vlot aan al deze kenmerken! Meer nog: je haalt ‘m nu in huis met een leuke Libelle-korting!

Passen… en pronken maar!

Bij ‘n zacht zomerbriesje en zwoele temperaturen haal je de nieuwe jurk van e5 uit de kast! En kiezen wordt moeilijk, want het zomerjurkje is er in navy en ecru. Wij nemen ze lekker allebei.

Stralen met korting

Dat deugddoende zomerzonnetje… daar worden we bij Libelle vrolijk van! Nog meer met een mooie zomerjurk die je met korting koopt! Betaal nú slechts 29,95 euro in plaats van 44,95 euro voor jouw zomerjurk.

Wat je moet doen?

  • Knip de bon uit je Libelle, ga ermee naar een e5-winkel in je buurt en ontvang bij aankoop van een ecru of navy jurk 15 euro korting.
  • Of koop jouw kleedje via de website van e5 met de kortingscode « DRESS71»

Wees er snel bij

Deze aanbieding is geldig van 17 mei tot en met 3 juni, zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op is op!

Passen, kopen… en pronken maar! 

zomerjurk
Verkrijgbaar in navy of ecru. Beiden voor maar 29,95 euro in plaats van 39,95 euro!

Nog meer kortingen…

Vorig artikel
Deze groenten zijn op hun best in mei
Volgend artikel
10 tips om minder te verspillen in de keuken

Waardebon voor Domo elektrische spiraalsnijder + kookboek

Hou je van gezonde gerechtjes, maar vind je al dat snijwerk vooraf maar niets? Dan helpen Shedeals en AVEVE je uit de nood. Deze duurzame, gemaakt uit inox, elektrische spiraalsnijder ‘My Vegetable’ van Domo snijdt al je groenten en fruit in een mum van tijd in fijne slierten. Wil je graag inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten? Dat vind je in het kookboek ‘Tasty & Healthy' met 94 recepten en meer dan 100 gezonde weetjes. Download snel je Shedealsvoucher en geniet van deze 2 producten aan de helft van de prijs. 

gratis