Stralen in dé trendkleur: 11x marineblauw

Als we Pinterest mogen geloven, dan kiezen we in 2017 massaal voor marineblauw. De sociale media-site maakte onlangs de 100 pins bekend die goed scoorden. Daar zit opvallend veel blauw bij. De kleur is een schot in de roos, dus wij gingen op zoek naar shopinspiratie!

1

Elegant in een lange jas

Deze lange mantel staat heerlijk elegant. Het fijne streepje op de mouw zorgt voor een extra touch. Nog een pluspunt? Het is een soldenkoopje met 70% korting! Je betaalt er nu maar € 59,99 voor. Bestel de mantel hier.

2

Twee trends in één klap

Zo’n coole bomber is altijd een topper, maar ook fluweel blijft een echte trend deze winter. Met dit bomberjasje sla je dus twee vliegen in een klap. Klik hier om het jasje te bestellen voor € 47,99.

3

Knusse winterwarmte

Een extra laagje knusse warmte kunnen we dubbel en dik gebruiken. Deze toptrui koop je – mét korting – voor € 29,99. Bestel jouw trui hier.

4

Lekker nonchalant

Ook een losse cardigan kunnen we absoluut niet missen in onze kasten. Dit exemplaar bestel je hier voor € 32,95.

5

Mooi gestrikt

Een mooie blouse is een echte ‘basic’. Met dit exemplaar kun je naar een feestje én schitter je op kantoor. Een echte topper, die je hier bestelt voor € 31,95.

6

T-shirt-topper

Ook een t-shirt is een makkelijk basisstuk. Dit losse exemplaar combineer je met alles. Losse kledingstukken blijven trouwens een absolute ‘must-have’ in je garderobe. Bestel het hier voor € 9,95.

7

Accent op je taille

Speel je vrouwelijke troeven uit en leg de focus op je taille. Deze cardigan met fijn riempje accentueert je pluspunten. Bestel hier voor €147.

8

Flatterend voor elk figuur

Heb je het graag lekker los, met veel bewegingsruimte? Dan is dit exemplaar dé perfecte keuze. Combineer met een geklede jeans en een leuk accessoire, zoals een opvallende ketting of een paar mooie oorbellenBestel hier voor € 28,75.

9

Feestelijk fris

Zoek je nog een mooie outfit voor die nieuwjaarsreceptie binnenkort? Of voor die winterse trouwpartij? Deze soldentopper koop je hier voor slechts € 19,95.

10

Stijlvol én makkelijk

De gepaste broek vinden is niet altijd even gemakkelijk. Maar deze comfortabele, geklede pantalon flatteert elk figuur. Bovendien kun je er eindeloos mee combineren. Een mooie pump maakt je eigentijdse en elegante look af. Bestel je broek hier voor € 15,95.

11

Huiselijke jumpsuit

Gewoon, voor een luie zondag. Of wanneer je het graag wat comfortabel hebt. Deze jumpsuit is heerlijk knus én gekleed genoeg voor wanneer er toch onverwacht bezoek voor de deur staat op die luie zondag! Bestel je exemplaar hier voor € 104.

Meer modieuze inspiratie vind je hier:

Partner Content