Teenslippers worden hét zomeraccessoire van dit jaar

Door De Redactie

Nu we net een heel zonnig paasweekend achter de rug hebben, kunnen we alvast even vooruitblikken naar de zomer die voor de deur staat. Zo wordt verwacht dat de teenslipper hét zomeraccessoire bij uitstek wordt en dat de verkoop in België dit jaar zal verdubbelen.

In december zetten modebijbel Vogue ze met stip vooraan op zijn lijstje met must-haves voor 2007. En afgelopen paasweekend bewijst dat het magazine gelijk heeft: slippers zijn hot. Reef, fabrikant van teenslippers, bevestigt de trend: "We hadden in de aanloop naar het nieuwe seizoen al een goed gevoel, en dat is dit weekend helemaal uitgekomen. Deze zomer zal niemand naast de slippers kunnen kijken. Meer dan vroeger is de slipper overal doorgedrongen. Naast het strand zie je ze ook in de stad op straat. Ze hebben zelfs hun plaats verworven op de werkvloer.”  

Door veelzijdige en speelse ontwerpen vind je slippers in alle soorten: jong, modieus, stijlvol, origineel,… Reef kiest af en toe resoluut voor originele ontwerpen maar verliest het draagcomfort van de slipper nooit uit het oog. Zo is er een model waarin je een betaalkaart én sleutels kwijt kan en eentje waarin een (klein) drankreservoir voorzien is.

Dankzij de teenslippers heb je lekker frisse voeten, ongeacht de temperatuur en daar vallen mensen voor!

Meer info: www.reef.com

Partner Content