Vijf basics die je in de solden kunt scoren

Vijf basics die je in de solden kunt scoren

De soldenperiode is het ideale moment om je kleerkast aan te vullen met enkele tijdloze basics. Met deze vijf toppers kun je eindeloos combineren en je draagt ze bovendien eindeloos lang. Leuk extraatje: gescoord mét korting.

1. Een little black dress

Het zwarte jurkje is een echte klassieker en past bij elke gelegenheid. Als je een ‘litte black dress’ koopt, kies je best voor een eenvoudig exemplaar met  zo weinig mogelijk versieringen. Zo kun je met de nodige accessoires telkens voor een andere look gaan

 

Korte zwarte jurk (Dorothy Perkins – € 38,95 i.p.v. € 48,95) – Shop het hier.

2. Een jeans

Een simpele jeans kun je eindeloos combineren en moet je dus in je kleerkast hebben hangen. Voor een nonchalante look combineer je het best met een leuk t-shirt of een vrolijke trui. Heb je het liever iets stijlvoller? Draag er dan een mooie blouse op.

Donkerblauwe slim fit jeans (LEVIS – € 69,97 i.p.v. € 99,95) – Shop het hier.

3. Een blazer

Een blazer komt altijd van pas en je kunt er ook alle kanten mee uit. Zo kun je het als tussenseizoenjas dragen, maar het is ook een perfect item om je eenvoudige outfit een zakelijke toets te geven.

Oranje-lava blazer (Banana Republic – € 87,95 i.p.v. € 159,95) – Shop het hier.

4. Een witte blouse

Een witte blouse past niet alleen bij elke gelegenheid, je kunt het ook op verschillende manieren dragen. Combineer het met een eenvoudige jeans voor een casual look of kies voor een stijlvolle broek of rok als het iets chiquer mag.

Blouse met nopjes (Atelier R – € 17,99 i.p.v. € 59,99 ) – Shop het hier.

 5. Zwarte pumps

Onder een gewone jeans of onder een feestelijke jurk: zwarte pumps passen altijd en zijn stijlvol. Geschikt voor elke gelegenheid dus.

Zwarte Pumps (Tamaris – € 39,96 i.p.v. € 49,95) – Shop het hier.

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)