Wakker worden met een stralende huid.

Door De Redactie

Het kan! Het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem van Clinique is dé oplossing. In slechts 3 minuten 's ochtends en 's avonds krijg je die stralende, levendige huid.

3 Stappen. 3 Minuten. Twee keer per dag.

Reinigen, exfoliëren, hydrateren. Simpel en efficiënt. Het 3 Stappen Huidverzorgingssysteem is ontwikkeld door dermatologen en op maat gemaakt voor elk huidtype. Per stap kan je kiezen uit verschillende formules die geschikt zijn voor jouw huid.

Wil je weten welk huidtype jij hebt? Ga dan snel naar www.clinique.be en doe je huidanalyse! [LINK_TEXT id=2].

Stap 1: Reinigen
Een frisse en heldere huid begint met een goede reiniging. De Facial Soap is zeer mild en geschikt voor dagelijks gebruik. Reinigt de huid grondig, in alle zachtheid, zonder uit te drogen.

Nieuw: vloeibare Facial Soap.
De Facial Soap is ook verkrijgbaar in een handige fles met pomp. De vloeibare Facial Soap reinigt de huid zonder haar te ontdoen van essentiële beschermende vetten.  Het pompje geeft precies de juiste hoeveelheid zeep vrij.  Zowel de vloeibare als de vaste zeep bereiden de huid voor op de volgende stap van het 3 Stappen Huidverzorgingsssysteem.

Stap 2 : Exfoliëren
Exfoliëren: de huid ontdoen van vuil, overtollige talg en dode huidcellen. De Clarifying Lotion van Clinique doet het allemaal. Deze lotion versnelt het natuurlijke celvernieuwingsproces van de huid en laat de huid ademen. Het resultaat? Een huid die optimaal voorbereid is op vochtverzorging.

Er zijn 4 lotions voor elke huid: voor de zeer droge tot droge huid, droge tot gemende huid, gemengde vette huid en vette huid.

Stap 3: Hydrateren
Een goed gehydrateerde huid ziet er fris en gezond uit, voelt zacht aan en is beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  De zeer lichte Dramatically Different Moisturizing Lotion is perfect voor de zeer droge, droge huid en gemengde huid. Hydrateerd, herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid en laat zelfs de meest droge huid comfortabel aanvoelen.

De Dramatically Different Moisturizing Gel is geschikt voor de gemengde vette tot vette huid. Luchtige, verfrissende vetvrije gel die de huid zacht en glad maakt en de huidstructuur en -conditie verbetert.

 

 

Partner Content