Wit maakt niet dik

Door De Redactie

Iedereen denkt dat wit je probleemzones extra benadrukt. Daar is dus niks van aan: juist gecombineerd maakt wit je net slanker. Extra plus? Volledig witte outfits zijn superhip deze zomer.

Wit maakt niet dik!

Fabel 1: wit maakt dik
Juist gecombineerd én in de juiste stof kan wit even flatterend zijn als zwart. Een volledig wit silhouet is trouwens extra elegant: het rekt je silhouet uit zodat je er langer én slanker uitziet.

Fabel 2: een witte broek maakt je achterwerk dikker
Niet juist: een witte broek in stevige stof is pakken flatterender dan een gekleurde of zwarte variant in niets verhullende dunne stof. Heb je geen stevige billen of dijen? Ga dan voor een witte jeans (met eventueel stretch): strak verpakt én origineler dan de klassieke jeans.

Fabel 3: wit is alleen voor de zomer
Niks van: investeer maar in die witte stuks, want een blik op de catwalks van dit najaar leert ons dat wit een topper blijft, zeker in combinatie met warme gouden accessoires.

Fabel 4: wit oogt onschuldig en braaf. 
Denk zwarte laarsjes onder een jurkje (stoer), een gouden ketting op een lange witte jurk (stylish), witte blazer of witte broek (tikje jongensachtig) of een fluogele riem in een witte smalle broek (trendy).

Fabel 5: in wit lijk je bleker
Welnee, het haalt het beste in je bruin naar boven zodat je nog bruiner lijkt. Is er nog geen vleugje bruin te bespeuren? Eén keertje smeren met de zelfbruiner is genoeg om te stralen in wit.

Partner Content