Zo versnel je jouw beautyroutine

beautyroutine versnellen

‘s Ochtends moet vaak alles snel gaan, inclusief de stralende look die je jezelf wilt geven voor de badkamerspiegel. Met deze tips maak je je in geen tijd klaar en stap je opgewekt en netjes de deur uit.

Ga slapen met een gereinigd gezicht

Door je gezicht ‘s avonds grondig te reinigen, bespaar je heel wat tijd in de ochtend. Haal je make-up eraf met een verzorgende verwijderaar of reinigingsdoekjes.

Organiseer, zodat je snel aan de slag kunt

Leg alle producten op een strategische plaats, zodat je niet te lang moet zoeken naar die ene kleur oogschaduw. Sorteer je producten per soort en kies voor beautylooks die je snel kunt hanteren.

Kies je beautyproducten op een slimme manier

Micellair water bijvoorbeeld vervangt verschillende stappen in één. Multifunctionele producten zijn je beste vriend wanneer je in tijdsnood zit. Een getinte dagcrème en een blush-lip duo helpen  je snel op weg.

Ga voor basics

Foundation geeft je meteen een frisse look. Laat concealer en fixeerpoeder dus voor wat het is. Mascara, blush en een gekleurde lippenbalsem geven je een verzorgd uiterlijk zonder al te veel moeite.

Vergeet je haar niet

Om tijd te besparen in de ochtend kun je ‘s avonds je haren al wassen. Geen tijd of zin? Droogshampoo rekent af met vet haar in enkele seconden. Draai je doffe lokken in een paardenstaart en je kunt vertrekken!

Bron: Libelle Magazine, beeld: Shutterstock

Las je deze handige artikels al?

Vorig artikel
10 strategieën voor kibbelende kids
Volgend artikel
3 apps om vrolijk wakker te worden

Geniet van de fabuleuze balletvoorstelling ‘Het Zwanenmeer’ met korting

Bewonder Bolshoi superstar Maria Aleksandrova in november en december in het Paleis voor Schone Kunsten en het Saint-Michel theater in Brussel. Ze wordt voor de eerste keer begeleid door het orkest en het ballet van de Nationale Opera van Oekraïne. Een magische gebeurtenis die je moet delen met je familie en vrienden!

€28.00 €40.00