Zo ziet hij haar graag…

Door De Redactie

3 lezeressen kregen een make-over op verzoek van hun man, en werden zo de vrouw van zijn dromen!

Bart (27) en Charlotte (21)

Haar stijl

"Ik laat me wel eens verleiden door elegante topjes en schoenen met hoge hakken. Maar na enkele dagen belanden die definitief in de kast. Ik vind het belangrijker om comfortabele kleren te dragen waar ik me goed in voel. Het meest gewaagde wat ik al gedragen heb, is een standaard zwarte jurk voor een galabal. Bart zeurt al zo lang over die sexy jurk dat ik de stap wil wagen."

Zijn wens

"Ik hecht veel belang aan kleding. Ik werk als productontwikkelaar en probeer er altijd goed uit te zien. Charlotte studeert nog en ik begrijp dat ze niet altijd helemaal opgetut naar de les fietst, maar toch zou ik haar graag eens in een een meer sexy outfit willen zien. Een jurkje, bijvoorbeeld."

 

Peter (36) en Mieke (29)

Haar stijl

"Ik ben 15 kg afgevallen en heb mijn diploma verpleegkunde gehaald. Dit jaar is er voor mij een heel nieuwe wereld opengegaan, ook qua kleding. Vroeger droeg ik alleen zwart, omdat dat afslankt. Nu durf ik meer en draag ik graag een jeans met een t-shirt in een felle kleur."

Zijn wens

"Mieke draagt meestal een zwarte broek met een t-shirt of een tuniek. Vlak nadat ik haar ten huwelijk had gevraagd, kwam ze met het idee om een huwelijksfeest in ware fifties-stijl te geven. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om haar in de supervrouwelijke retrostijl van toen te zien."

 

Gwendoline (30) en David (31)

Haar stijl

"Het enige overblijfsel uit mijn studententijd is mijn lange, dunnen vlecht. Ik zou hem afknippen bij de geboorte van ons eerste kindje, maar ik had er de moed niet voor. Af en toe draag ik graag eens een mooi jurkje, maar ik voel met toch het best in een makkelijke outfit. Ik hou wél van opvallende accessoires en juwelen. Benieuwd of ik mezelf nog herken na deze stijlswitch."

Zijn wens

"Je kunt Gwendolines stijl best wel alternatief noemen. Toen we nog studeerden, waren we echte hippies. Met het ouder worden kleedt ze zich af en toe wel wat chiquer. Experimenteren met haar stijl doet ze niet meer, alleen nog met haar kapsel. Dat is de laatste jaren zeker al dertig keer veranderd. Ik zou haar graag eens zakelijk gekleed zien: in maatpak, maar toch vrouwelijk."

Partner Content