Binnenkijken in het huis van lezeres Liesbeth: mix & match-stijl

Liesbeth en haar man wonen in een sleutel-op-de-deurwoning. Van zo’n kant-en-klaarhuis wordt weleens gezegd dat er geen ziel in zit. Maar niets is minder waar, kijk maar eens wat Liesbeth ervan maakte!

Welkom in het huis van…

  • Liesbeth De Puysseleir (37),
  • partner Wouter (37)
  • en kinderen Ezra (2), Vigo (4), Otis (6) en Hannelore (15).

Video:

“Ik zou het iedereen aanraden, zo sleutelklaar bouwen. Want je behoudt wél je vrijheid, zelfs tijdens de werken kun je nog aanpassingen doorvoeren”

Liesbeths ultieme huistip…

“HEB GEEN SCHRIK OM TE VERANDEREN”

Je huis opnieuw inrichten hoeft niet veel tijd, moeite en geld te kosten. Investeer wel in kwaliteitsvolle vaste elementen zoals een stevig werkblad in de keuken, een mooi parket of een handige inloopdouche. Vul dat aan met tweedehandsspullen en budgetvriendelijke decoratie uit bijvoorbeeld Ikea, Kwantum of Maisons du Monde en je bent vertrokken!

Shoppen in dezelfde stijl

4x meer…

…kleur in je interieur

Je hoeft niet per se meteen de muren een lik verf te geven. Speel met makkelijk verschuifbare meubels en objecten in kleur, zoals opvallende kussens, een dagbed of raamdecoratie.

binnenkijker

Lichtroze dagbed, € 449. Bekijk het hierVelvet kussen met botanical print, € 49,99. Bekijk het hier. Houten jaloezieën, vanaf € 52. Bekijk het hier. Gehaakte poefs, € 89,99. Bekijk het hier.

…warmte in je interieur

Maak verschillende composities met fluffy accessoires en warm textiel, en zorg ervoor dat er in elk hoekje iets te beleven valt. Verschillende stijlen mixen is perfect mogelijk als je de basis neutraal en sober houdt.

binnenkijker

Groene marmeren wandplank, € 74. Bekijk het hier. Lamp van vergulde keramiek en gegraveerde blaadjes, € 36,99. Bekijk het hierEcru schapenvacht, € 34,99. Bekijk het hierKatoenen opbergmand, € 19,99. Bekijk het hier.

…natuur in je interieur

De natuur in huis halen zorgt voor een ware opkikker voor je interieur. Of je wordt er net rustig van… Het kan eenvoudig met bloemen, maar durf ook eens verder te denken en ga voor accessoires met een kwinkslag, zoals een ingekaderde vlinder- en insectencollectie of vrolijke wanddecoratie van een guitig diertje.

binnenkijker

Bloemenbehang, € 176 per meter. Bekijk het hier. Boeket gedroogde bloemen, € 12,50. Bekijk het hier. Vlinder onder stolp, € 34. Bekijk het hier. Gouden struisvogel-wandlamp, € 139. Bekijk het hier.

Lees verder:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!