Casa

De lente lonkt! Win een tuinmeubel t.w.v. 1000 euro bij Casa

Door Rani Merckx

In samenwerking met Casa

Wat is er heerlijker dan tot rust komen op je eigen buitenplekje? En zeker als je leuke spulletjes voor je tuin, terras of balkon hebt om het extra sfeervol te maken. Dat je ze hier kunt winnen, is nog mooier meegenomen.

Alles voor je buitenparadijs

Voor sfeer en gezelligheid op je terras of balkonnetje scoor je een dikke tien met een van deze leuke tuinspullen van Casa. Dankzij Libelle Nest kun jij hier een waardebon ter waarde van 1000 euro winnen, waardoor je al dit leuks gratis en voor niets in je tuin haalt!

1

Laat maar hangen

Urenlang ontspannen op je favoriete buitenplekje, dat doe je binnenkort in deze kleurrijke hangmat met een koel drankje in de hand. Voeten in de lucht, je Libelle Nest erbij en genieten maar!

2

Heen en weer

Zalig heen en weer schommelen met het zonnetje in je gezicht … Deze schommelstoel staat fantastisch in je woonkamer, maar ook op je terras of op je balkon verdient ie een prominente plaats.

3

Beau bankje

Niet veel plaats op je terras of balkon? Deze mooie zitbank past overal!

4

Elke dag vakantie

Met natuurlijke elementen en warme aardetinten waan je je altijd een beetje op vakantie.

5

Luilekker leeshoekje

Deze zitbank is je perfecte maatje op zonovergoten dagen!

Win een waardebon t.w.v. 1000 euro (!)

Is je terras, balkon of tuin toe aan nieuw buitenmeubilair? Of wil jij graag een gezellig terras of balkon waar het heerlijk soezen, zonnen en barbecueën is? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en wie weet win jij wel een waardebon ter waarde van 1000 euro om je eigen stukje paradijs te creëren!

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt van 31 maart tot en met 30 april 2022. 

*Elke winnaar ontvangt tien bonnen van 100 euro.

Meer over het buitenleven:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Partner Content