Beste vriendinnen over elkaar: “Dat heb ik je nog nooit horen zeggen”

Zet twee vriendinnen bij elkaar en ze zijn vertellen honderduit. Maar wat hebben ze te vertellen over elkaar? En moet je moeite doen voor een vriendschap? Overkomt het je of moet je het opbouwen? Deze 8 vrouwen vertelden ons over hun bijzondere vriendschappen.

Nieuwe vriendinnen

Hoe leer je nieuwe vriendinnen kennen? In de ene fase van je leven gaat dat al makkelijker dan in de andere. Als je kinderen opgroeien, kom je vaak in contact met andere ouders, via school of een gemeenschappelijke hobby.

Maar wat als je kroost het huis uit is? Of je na jaren zonder partner achterblijft en er ook een stuk van je vertrouwde vriendenkring wegvalt? Of als je gewoon op iets oudere leeftijd nieuwe interesses ontwikkelt en op zoek bent naar gelijkgestemden om je heen? Dan wordt het soms minder evident om je sociale contacten uit te bouwen.

Omdat wij weten hoe belangrijk vriendschap in het leven is en wij er alles willen aan doen om fijne vrouwen, die op zoek zijn naar vriendinnen, een handje te helpen, riepen wij natuurlijk al het Libelle Vriendinnenplatform in het leven.

Beste vriendinnen aan het woord

Niets zo mooi als beste vriendinnen die over elkaar vertellen, natuurlijk. Op de Libelle Winterfair spotten we heel wat vriendinnen die maar wat graag openhartig over hun vriendschap vertelden.

Hoe leerden ze elkaar kennen? Wat is volgens hen het geheim van een goede vriendschap? En wat hebben ze aan elkaar? Je hoort het hen vertellen in de hartverwarmende video hierboven.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Heb je deze video’s al bekeken?