Getty Images

De mooiste cadeautjes om herinneringen vast te houden

Het mooiste cadeau? Dat is een pakje hartverwarmende herinneringen met een grote strik eromheen! 

De verhalenboetiek

Cadeaudoos - Herinnering
Beeld: Verhalenboetiek.be

Iedereen heeft een verhaal, meer dan één. Maar niet iedereen heeft de tijd of de goesting om die verhalen neer te schrijven. Schrijfster Leila Kandil wel. Zij luistert vol overgave naar alles wat je vertellen hebt, zoekt de juiste woorden, geeft vorm en bezorgt zo jouw unieke verhaal in een met de hand ingebonden boek. Of je geeft iemand zijn of haar verhaal cadeau, dat kan ook.

Meer info vind je op verhalenboetiek.be

Klik, klik, klikkie!

Beeld: klikkie.be

Hoeveel leuke foto’s heb jij die zitten te verstoffen in je smartphone? Zonde van al die mooie herinneringen. Klikkie is een onlineservice waarmee je foto’s van je telefoon uploadt waarna je die dan in een mooie enveloppe netjes thuis afgeleverd krijgt. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement in een originele verpakking mét stijlvol fotoalbum cadeau doen. Zo krijgt je partner, mama, vriendin elke maand 10 gedrukte foto’s in de brievenbus!

Meer info vind je op klikkie.be

Zeg het met muziek

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Beeld: letmakeyoursong.nl

Waarom geen liedje cadeau doen? Eentje met een warme melodie en een zelfgeschreven tekst. Kun je niet zingen? Geen probleem, via geefeenliedkado.nl kun je kiezen uit verschillende zangers en zangeressen. Je kunt ook de woorden, die je wilt vertellen, laten neerschrijven in echte songlyrics. Je eeuwige nummer 1 in de hitlijsten!

Meer inspiratie voor cadeautjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content