Uit het hart van Hannelore: “Een vrouw die mijn columns leest, vond ze toch wat triestig. Ik werd er wat opstandig van”

Uit het hart van Hannelore: "Een vrouw die mijn columns leest, vond ze toch wat triestig. Ik werd er wat opstandig van"

Hannelore Bedert (38) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (6). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

Dat je vaak wordt aangesproken wanneer je met je verhaal naar buiten komt, dat weet je niet altijd op voorhand, maar leer je gaandeweg wel. Toen Stijn overleed, had ik niet de behoefte aan vreemden te vertellen hoe ik me voelde. Dat was zo de eerste maanden, toen ik vooral door vrienden en familie omringd wilde zijn. We cancelden concerten en ik weigerde elk interview. Ik zag er simpelweg het nut niet meer van in. Wat hadden anderen in godsnaam aan mijn verdriet, aan ons verhaal?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)