Uit het hart van Hannelore: “Soms durf ik het al hardop tegen mezelf te zeggen: ‘Goe bezig, Bedert’ “

Uit het hart van Hannelore: "Soms durf ik het al hardop tegen mezelf te zeggen: 'Goe bezig, Bedert' "

Hannelore Bedert (38) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (6). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

“Het zou wel raar zijn, hé, als papa hier nu ineens binnenkomt?” Polly zegt het terwijl we aan tafel zitten. Ik knik alleen maar. Het is niet mijn allerbeste dag en ik heb geen zin in dit soort gesprek, maar Polly kennende zal ze haar gedachten niet zomaar laten klasseren. “Toch?”, zegt ze, terwijl ze haar handje op mijn arm legt en er een kneepje in geeft. Ik knik opnieuw, zeg dat er nu toch echt al heel wat tijd over is gegaan, dat ik hem dan wel serieus aan de tand zou voelen over waar hij al die tijd uitgehangen heeft.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)