Getty Images

Bijna kerst! Deel jouw kerstgeluk en win een leuke prijs

Door Rani Merckx

De kerstboom versieren, een gekke kersttrui aantrekken, kerstkaartjes schrijven, luidkeels meekwelen met je favoriete kerstnummer … ‘t Zijn vaak de kleine dingen aan kerst die voor een groot gelukzalig gevoel zorgen. Vermits we opnieuw afstevenen op een onzekere kerst, zijn die kleine gelukjes meer dan welkom om ons aan op te trekken!

Post jouw vrolijke kerstkiekjes …

Fonkelende kerstlichtjes die het straatbeeld verlichten, je prachtig versierde kerstboom, jij of je (klein)kind met een gekke kerstmuts of -trui aan … kerst is toch écht de meest fantastische tijd van het jaar!

En hoewel onze kerstplannen misschien op de schop moeten, laten we die vrolijke jingle bubble niet doorprikken. Daarom roepen wij op om jouw kerstgeluk rond te strooien, zodat we er alsnog een magisch feest van maken, hoe klein of groot onze bubbel ook wordt!

Hoe deelnemen? Simpel!

  1. Post jouw kerstkiekje op je eigen Instagram (zet je profiel wel op openbaar) of via facebook.com/libelle.be met de hashtag #libellekerst.
  2. Wij kiezen uit alle inzendingen het ‘Kerstkiekje van de week’.
Let op dat je account op ‘openbaar’ staat, zodat wij je foto kunnen zien.

… en win!

Wordt jouw foto als ‘Kerstkiekje van de week’ gedeeld op onze facebookpagina? Hoera, dan heb je vier gratis filmtickets gewonnen!

 

Post vanaf nu jullie kiekjes en laat zien wat voor jullie kerstgeluk is! Je kunt al die vrolijke kerstfoto’s bewonderen op libelle.be/kerstgeluk.

 

Meer leuks voor kerst?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content