Voor de mooiste kerst ooit: ontvang onze gouden kersttips via Messenger!

Voor de mooiste kerst ooit: ontvang onze gouden kersttips via Messenger!
GettyImages

Slaan de kerstkriebels al volop toe? Of begin je al een beetje te stressen, omdat er bij de voorbereidingen toch altijd een en ander komt kijken? Om de feestdagen vlekkeloos te laten verlopen, hebben wij een handige houvast: onze kersttips die je rechtstreeks via Messenger ontvangt!

Maak er een bijzonder feest van met Libelle!

Omdat Libelle je steun en toeverlaat wil zijn tijdens alle kerstvoorbereidingen, heeft onze redactie een superhandige service voor je klaar. Wij trakteren jou op onze gouden kersttips die je rechtstreeks via Facebook Messenger ontvangt. Zo duik je met een karrenvracht aan inspiratie de feestdagen in. Want ook al weten we nu nog niet hoe we zullen vieren, in kleine of grotere kring, één ding is zeker: we maken er toch een bijzonder feest van!

Hoe werkt het?

Na je snelle en eenvoudige inschrijving krijg je van ons gratis en voor niets tot het einde van het jaar elke dag een berichtje via Messenger waarin we een handige kersttip of mooie inspiratie met jou delen. Een verrukkelijk feestmenu, een tutorial om cadeautjes in te pakken, een snelle feestkapseltip, de mooiste playlist voor kerstavond, de allerleukste kerstcadeautjes… Handig, toch?

Ontvang jij graag onze kersttips?

  1. Schrijf je in via deze link
  2. Stuur ons een berichtje met het woord Start
  3. In ruil ontvang jij in Messenger onze gouden kersttips!
Heel veel kerstplezier!

 

Mis ook dit niet:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)