Mijn verhaal: Hilde vergaf de doodrijder van haar mama

Mijn verhaal: Hilde vergaf de doodrijder van haar mama
Getty Images

Toen Hilde’s mama de straat wilde oversteken, werd ze aangereden door twee chauffeurs die beiden vluchtmisdrijf pleegden. Toen ze één van de twee daders in de rechtzaal zag, kwam ze erachter dat het om een stom moment van onoplettendheid ging.

Hilde (56): “We hadden kerstdag 2016 zoals elk jaar weer met z’n allen gevierd bij onze ouders thuis. De vier zussen met hun partners en de kinderen. Het was een gezellige dag en niets wees erop dat ons leven zo plotseling zou veranderen. Mama had weer ongelooflijk haar best gedaan. Voor haar waren de feestdagen de beste reden om met z’n allen samen te zijn. Ze was 80, maar nog zo actief en vol leven. We plaagden haar daar wel eens mee door te zeggen dat we bang waren voor de dag dat ze hulpbehoevend zou worden. Dat zou voor haar én voor ons heel moeilijk zijn.

Negenentwintig december was ik jarig en ik moest die dag niet werken. Mama kwam op de koffie en we hadden nog een heel fijne babbel. De dag erna was ze er niet meer…

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer pakkende verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)