Mijn verhaal: Kathleen werd dagenlang gegijzeld door haar ex

Mijn verhaal: Kathleen werd dagenlang gegijzeld door haar ex
Getty Images

Wat een eenvoudige afspraak om spullen te komen ophalen moest worden, werd een ware nachtmerrie: Kathleens ex sloot haar op en terroriseerde haar dagenlang. Dit is haar verhaal.

Kathleen (45): “Ik leerde Gert kennen als een lieve, zachtaardige man, maar toen we een koppel werden, veranderde dat volledig. Als partner was hij bezitterig, manipulatief en deed hij niets liever dan mijn vrienden, ouders en zelfs mijn kinderen tegen me opzetten. Na de zoveelste uit de hand gelopen ruzie had ik er schoon genoeg van en wees ik hem de deur. Wist ik veel dat de hel toen pas écht zou losbarsten…

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)