Mijn verhaal: Grégory’s camping werd zwaar getroffen door de overstromingen van vorig jaar

Mijn verhaal: Grégory's camping werd zwaar getroffen door de overstromingen van vorig jaar
Getty Images

Toen de camping van Grégory’s familie vorig jaar getroffen werd door de zware overstromingen, was de schade niet te overzien. Hij kijkt terug op die noodlottige dagen.

Grégory (37): “Camping de l’Ourthe is al meer dan een halve eeuw in handen van onze familie, maar wat er vorig jaar is gebeurd, hadden we nog nooit meegemaakt. Nooit eerder is de Ourthe zo zwaar overstroomd en was de ravage zo groot. Het was echt verschrikkelijk om het stuk land dat mijn grootouders in 1969 kochten en omvormden tot een camping, en waar ik zelf zoveel leuke jeugdherinneringen aan heb, letterlijk weggespoeld te zien worden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)