Mijn verhaal: Lieve was pas 28 toen ze in de vervroegde menopauze kwam

Mijn verhaal: Lieve was pas 28 toen ze in de vervroegde menopauze kwam
Getty Images

Als je de diagnose van vervroegde menopauze krijgt, dan is dat zwaar, zowel fysiek als mentaal. Lieve kwam al op haar 28ste in de vroegtijdige overgang.

Lieve (33): “Mijn vader werd zestig en dat moest gevierd worden, vonden mijn moeder en ik. Dus organiseerden we samen een verjaardagsfeest. Zaaltje? Check. De vijftig genodigden? Check. Hapjes en drankjes? Check. Muziek? Check. We waren er op die bewuste avond helemaal klaar voor. Het werd een avond om nooit meer te vergeten. En dat lag niet alleen aan de jarige en de fantastische sfeer. Ik zie mezelf nog aan de bar zitten. Mijn moeder links van me, een tante rechts.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer weten over de menopauze? Lees er alles over in Libelle’s menopauzedossier, met o.a.:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)