Mijn verhaal: Jenny vond een nieuwe liefde in volle lockdown

Mijn verhaal: Jenny vond een nieuwe liefde in volle lockdown
© Getty Images

De coronacrisis en bijhorende lockdown zorgden bij heel wat alleenstaanden voor een enorm gevoel van eenzaamheid, ook bij Jenny (56). Op aanraden van haar buurvrouw besloot ze zich in te schrijven op een datingsite. En met succes, want ze vond al snel de liefde waar ze zo naar verlangde.

Jenny (56): “Tot voor kort was ik een alleenstaande mama van twee grote kinderen, zo ging het al jaren. Na mijn echtscheiding vijftien jaar geleden, heb ik nog twee relaties gehad, maar echt gelukkig werd ik daar niet van. Mijn relaties kostten steeds zoveel energie, ik vond het samenzijn vaak eerder drukkend en stresserend dan gezellig. Liefde is een werkwoord zeggen ze, maar het kon toch niet de bedoeling zijn dat ik er zo moe van werd? Toen de laatste relatie zeven jaar geleden stukliep, besloot ik bewust alleen te blijven.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)