Mijn verhaal: Nele verloor twee kindjes kort na de geboorte

Mijn verhaal: Nele verloor twee kindjes kort na de geboorte
© Getty Images

Een kind verliezen, het is de nachtmerrie van iedere ouder. Voor Nele (48) werd deze nachtmerrie werkelijkheid: ze verloor eerst haar zoontje, en daarna haar dochter, allebei kort na de geboorte. 

Nele: “ ‘Het gaat niet goed met de baby, het zal een engeltje worden.’ Dat waren de eerste woorden van de kinderarts toen Flor op zeven maanden ter wereld kwam. Hij zou niet lang leven en was al overgebracht naar een universitair ziekenhuis toen ik hem voor het eerst mocht vastnemen. Dat verkrampte lichaampje, die koude plaat waarop hij lag om beademd te worden… Ik had moeite om zijn handje vast te nemen, hem te aaien. Het was alsof Flor mijn kind niet was. De pijn van de spoedkeizersnee voelde ik, maar die andere pijn – mijn kind zou doodgaan – liet ik niet toe.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)