Mijn verhaal: Sanne voelt zich verantwoordelijk voor het geluk van haar moeder en dat valt haar zwaar

Mijn verhaal: Sanne voelt zich verantwoordelijk voor het geluk van haar moeder en dat valt haar zwaar
Getty Images

Na de breuk van haar ouders wordt Sanne de steun en toeverlaat van haar moeder, die enkel ruimte lijkt te hebben voor haar eigen verdriet. Ze voelt zich vaak geclaimd en dat zorgt voor ontzettend veel stress. Lees hier haar verhaal.

Sanne (40): “Een paar jaar geleden voelde ik me slecht in mijn vel. Ik schreef dit toe aan mijn werk en bezocht een psycholoog.

Maar tijdens de gesprekken kwam er zoveel stress naar boven die niks met de job te maken had. De druk die ik mezelf al jaren oplegde om mijn moeder gelukkig te maken, begon te wegen. Toen ik twaalf was, heerste er crisis bij ons thuis. Mijn vader had een andere vrouw leren kennen en wilde ons verlaten. Mijn moeder was in paniek en verviel in smeekmodus. Ze klampte zich aan hem vast, ze geloofde oprecht dat we het zonder man in huis niet zouden redden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)