Mijn verhaal: door corona koos Sara definitief voor thuisonderwijs

Mijn verhaal: door corona koos Sara definitief voor thuisonderwijs
Getty Images

Tijdens de lockdown werd het duidelijk dat Sara’s dochter Milla geen uitdaging meer vond in de taken die ze voor school moest maken. Na lang twijfelen besloten ze samen te kiezen voor thuisonderwijs, en dat bleek een goede keuze: Milla bloeide helemaal open.

Sara (41): “Ieder kind verdient het om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Mijn dochter Milla, die nu vijftien is, was al in de lagere school bij de sterkere leerlingen van de klas. Ze werd door de juf soms ingezet om de zwakkere leerlingen te helpen, maar in het middelbaar vielen die extra taken weg en kreeg ze het lastig.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)