Openhartig: deze lezeressen kregen een teken van een dierbare overledene

Openhartig: deze lezeressen kregen een teken van een dierbare overledene
Getty Images

Fran vond na vijftig jaar een briefje terug van haar overleden moeder en Biekes orchideeën begonnen na de dood van haar oma plots prachtig te bloeien. Acht lezeressen vertellen over het ‘cadeautje’ dat ze kregen van hun dierbare overledene.

Evy ontmoette de liefde van haar leven, mét de goedkeuring van haar overleden papa

“De kans dat we elkaar zomaar tegen het lijf zouden lopen, was zó klein, dat het leek alsof papa er voor iets tussen zat”

Evy (37): ”Op 9 maart, de verjaardag van mijn papa, ben ik altijd een tikje emotioneler dan anders. Acht jaar geleden overleed hij toen ik met vrienden op vakantie was in Frankrijk. Een hartaderbreuk en dus een onaangekondigd afscheid. In een vingerknip was het voorbij. Toch krijg ik regelmatig het gevoel dat papa nog ergens aanwezig is en ons tekens geeft. Zoals op zijn sterfdag zelf bijvoorbeeld. Een hele week hadden we daar in Frankrijk in de gietende regen gezeten, maar net op het moment van zijn overlijden, kwam de zon er uit. Was dat dan toch zijn manier om afscheid te nemen?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)