SOS familie: “Op deze manier gaat Jeroen nooit op eigen benen leren staan”

SOS familie: "Op deze manier gaat Jeroen nooit op eigen benen leren staan"
Getty Images

Jeroen is dertig jaar en woont nog bij zijn ouders. Marie, zijn zus, heeft het daar moeilijk mee en spreekt haar ouders erover aan. Die blijken het samenleven met een volwassen zoon ook niet evident te vinden. Jeroen en zijn ouders gaan in bemiddeling.

Wat zegt mama Martine?

Martine (59): “Wij hebben twee kinderen: Marie is veertig en Jeroen dertig. Er is een groot leeftijdsverschil tussen hen omdat zwanger worden niet vanzelfsprekend was. Ik bleek endometriose te hebben, en pas na verschillende behandelingen kregen we Marie. Toen ik tien jaar later sukkelde met misselijkheid en vermoeidheid, bleek ik totaal onverwacht nog eens zwanger!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Verder lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)