Sylvia (93) trouwt maar kon niet kiezen uit deze vier jurken

Het wereldwijde web laat zich soms van zijn beste kant zien. Zo schoten de mensen online massaal te hulp toen Sylvia (93) niet goed wist wat aan te trekken op haar langverwachte huwelijksdag.

De  93-jarige overgrootmoeder uit Australië trouwt volgende maand met haar grote liefde, Frank (88), die ze 20 jaar geleden leerde kennen nadat ze weduwe werd van haar eerste man. Samen genieten ze van hun oude dag op een domein voor senioren.

Aanhouder wint

“Frank vroeg Sylvia al verscheidene keren ten huwelijk, maar elke keer weigerde ze. De reden? Ze vond dat het aannemen van een nieuwe achternaam getuigde van een gebrek aan respect voor haar overleden eerste echtgenoot. Maar toen Sylvia vorig jaar ziek werd en verhuisde om dichter bij haar familie te zijn, overtuigde ze Frank om mee te gaan. Daar vroeg hij haar opnieuw ten huwelijk. Intussen was ze te weten gekomen dat je bij een huwelijk gewoon je achternaam kunt behouden en deze keer zei ze volmondig ja,” lees je in de Facebook-post.

Bruidsjurk kiezen

Sylvia ging shoppen in bruidswinkel waar ze maar niet kon kiezen tussen vier rode jurken. De winkel stelde haar daarop voor om een foto te maken van haar in de vier jurken en het dilemma voor te leggen aan Facebook.

Meer dan 10.000 Facebookgebruikers schoten Sylvia te hulp nadat ze haar verhaal hoorden. En hoewel velen vonden dat ze gewoon moest dragen wat haar gelukkig maakte, koos de meerderheid uiteindelijk voor optie C: een schitterende rode jurk van 290 euro. En zo zal Sylvia dus stralen op haar grote dag!

Ook zin in een nieuwe jurk?

Partner Content