Woensdag wordt Feelgood Woensdag!

Door De Redactie

Woensdagavond is vanaf nu Feelgood Woensdag bij Libelle tv. Met twee nieuwe reeksen boordevol romantiek, drama, humor en emotie, hoef jij je enkel nog maar te ontspannen, met je familie, met je vriendinnen, of gewoon gezellig op je jezelf!

Om 20u20 starten we met Last Tango In Halifax. Celia Dawson komt via het internet weer op het spoor van haar oude vlam Alan Buttershaw, die ze voor het laatst zag in 1953. Als ze elkaar ontmoeten, laaien de gevoelens van weleer helemaal op. Alleen wordt Alans auto gestolen tijdens hun afspraakje en moeten Celia en Alan hun kinderen bellen om hen te komen ophalen. Dochters Caroline en Gillian blijken totale tegenpolen en wanneer de twee elkaar ontmoeten, komt het meteen tot een confrontatie. Maar dan komen hun ouders met een verrassende aankondiging…

Deze reeks won in Groot-Brittannië meerdere prijzen, zowel voor zijn acteurs als voor de scenario's. In 2013 won de reeks de British Acadamy Television Award voor beste drama reeks.

Om 21u15 nemen we je mee naar de andere kant van de wereld voor het Australische Offspring. Deze gloednieuwe dramakomediereeks sleepte al meerdere prijzen in de wacht. En terecht. In deze meeslepende serie krijg je een blik op het leven vol ups en downs van verloskundige Nina Proudman en haar familie.

Neem alvast een kijkje in de wondere wereld van Last Tango In Halifax en Offspring in het filmpje onderaan!

Libelle tv, kanaal 18 bij Telenet

Partner Content