Vriendin gezocht! Ben jij degene die deze vier toffe dames zoeken?

Door Diny Thomas

Of je nu houdt van wandelen, fietsen of de wereld rondreizen, met z’n tweeën is alles leuker. Maak kennis met deze dames, die elk op zoek zijn naar een toffe vriendin.

Mireille wil gezellig samen op pad gaan

59 jaar · gelukkig getrouwd · mama van 2 en oma van 4 · onthaalmoeder · woont in Bredene · heeft 2 honden, 1 kat en 4 kippen · hobby’s: lezen, wandelen, handwerken én yoga

Daarom zoek ik een vriendin: “Volgend jaar ga ik op pensioen, en toegegeven: ik ben bang om in een zwart gat te vallen. Mijn vriendinnen zijn allemaal jonger, en nog aan het werk. Ook mijn man heeft nog een aantal jaren te gaan. Wat moet ik dan de hele dag doen?”
Dit gaan we samen doen: “De gewone dingen: shoppen, terrasjes doen, wandelen. Een duo dat positief in het leven staat en samen op pad gaat. Of beter nog: een bende toffe dames.”
Mijn gekste gewoonte: “Ik ben de madam van de woordspelingen.”

Ben jij de vriendin die Mireille zoekt? Neem dan contact met haar op via m_vercaigne@hotmail.com.

Petra is op zoek naar vriendinnen in Lommel

52 jaar · gelukkig getrouwd · mama van 2, en plusmama van 2 · huismoeder · woont in Lommel · heeft 2 katten Wiske en Musti · hobby’s: shoppen, terrasjes doen en een kaartje leggen

Daarom zoek ik een vriendin: “Een paar weken geleden verhuisde ik met het hele gezin van Hasselt naar Lommel. Het is niet de andere kant van de wereld, maar ik heb toch een aantal goede vriendinnen moeten achterlaten. Wat ik vooral ga missen: de spontane bezoekjes. Gewoon even bij elkaar binnenspringen om te horen hoe het gaat…”
Dit gaan we samen doen: “Wat echte vriendinnen doen: gewoon eens bij elkaar binnenspringen voor een toffe babbel, een avondje kaarten, een dagje shoppen…”
Wat je absoluut moet weten: “Mijn mond staat niet stil. Mijn vriendinnen noemen me niet voor niets ‘de babbelmie’.”

Ben jij de vriendin die Petra zoekt? Neem dan contact met haar op via buc_p@icloud.com

Heidi zou graag een creatief maatje ontmoeten

45 jaar · woont samen met haar vriend David · mama van 1 dochter: Phebe (16) · leerkracht lager onderwijs · woont in Sint-Pieters-Leeuw · heeft een hond, Lily · hobby’s: wandelen, tuinieren, koken en fietsen

Daarom zoek ik een vriendin: “Eigenlijk wil ik vooral nieuwe mensen leren kennen, met dezelfde interesses. En wie weet kom ik wel oude bekenden tegen.”
Dit gaan we samen doen: “Creatieve workshops, en dat kan echt van alles zijn. Diamond painting, haken, breien, noem maar op. Maar ook van wandelen, terrasjes doen en fietsen geniet ik met volle teugen.”
Iedereen kent me als… “De vriendin die door het vuur gaat, als het moet. ’s Avonds laat in de auto springen voor een babbel, een potje koken in moeilijke tijden. Als een vriendschap puur is, dan is niets me te veel.”

Ben jij de vriendin die Heidi zoekt? Neem dan contact met haar op via hvierendeels1@telenet.be

Christel droomt ervan om samen te citytrippen

60 · gescheiden · 1 dochter · werkt niet meer · woont in Tienen · heeft 2 honden Mini en Wolfie · hobby’s: reizen, dagtripjes, terrasjes doen

Daarom zoek ik een vriendin: “Leven met het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie is absoluut geen pretje. De laatste jaren ben ik aan mijn bed gekluisterd, waardoor het natuurlijk moeilijk is om vriendschappen op te bouwen. Heb ik een goede dag? Dan heb ik niemand om leuke dingen mee te doen. Daar wil ik zo graag verandering in brengen.”
Dit gaan we samen doen: “Mijn grote droom: een reisje maken. Geen drie weken onder de Spaanse zon, maar een citytrip naar de mooiste steden in de buurt. Alleen durf ik niet, maar met een vriendin durf ik te wedden dat ik de wereld opnieuw aankan.”
Wat je absoluut moet weten: “Ik ben de grootste dierenvriend die je je kunt voorstellen. Zie ik een hond of een kat op straat, dan wil ik niets liever dan het beestje knuffelen.”

Ben jij de vriendin die Christel zoekt? Neem dan contact met haar op via christelcorremans@hotmail.com

Ben je ook op zoek naar een hartsvriendin? Word lid van  Libelle vriendinnen!

Ben je op zoek naar een lieve vriendin, een fijne babbel bij een lekker koffietje of het perfecte gezelschap om uitstapjes mee te maken? Wil je tips of dingen delen waar je blij van wordt of die je inspireren? Dan ben je helemaal op je plaats bij de Libelle Vriendinnengroep op Facebook, waarin meer dan 3.200 toffe dames met elkaar in contact kunnen komen. Klik hier om naar de groep te gaan en word lid!

Foto’s: Tim De Backer · Make-up: Paul en Beatrice voor Models Office · Met dank aan e5 mode

Lees ook …

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content