Voor u getest: De nieuwe kalmerende verzorging tegen jeuk Atoderm SOS Spray

Samen met Bioderma

Zeg vaarwel tegen jeuk dankzij de kalmerende verzorging Atoderm SOS Spray van Bioderma. Deze superhandige spray is gemakkelijk aan te brengen en verlicht onmiddellijk, overal en op elk gewenst moment.

Het testpanel
Ruim 8 op de 10 personen van ons testpanel die Atoderm SOS Spray uitprobeerden, hadden meermaals per week last van een jeukende huid. 75% van hen had een droge tot zeer droge huid, 59% een reactieve huid, 46% een atopische huid en 29% een huid die constant jeukt. 17% van de testers leed aan psoriasis. Ontdek wat zij van Atoderm SOS Spray vonden.

Driekwart van de ondervraagden gebruikt een crème om de jeuk te proberen te verminderen. Wat vonden zij van Atoderm SOS Spray?

  • 91% vindt dat Atoderm SOS Spray handig en gemakkelijk aan te brengen is
  • 91% voelt onmiddellijk verlichting na het aanbrengen van Atoderm SOS Spray
  • 86% merkt dat Atoderm SOS Spray doeltreffend werkt gedurende meerdere uren

Het kalmeert irritaties, waardoor je dus geen crème op basis van cortisone hoeft te gebruiken. Françoise

Het werkt snel en voor langere tijd. De huid blijft lang zacht aanvoelen. Mireille

Het kalmeert onmiddellijk en wordt snel geabsorbeerd zonder plakkerig aan te voelen. Wendy

In amper een paar minuten werd mijn jeuk al minder. Mijn dermatoloog blijft me nog volgen, maar voortaan heb ik altijd Atoderm SOS Spray in mijn tas. Brigitte

Begint je huid te jeuken van zodra je een jeansbroek aantrekt of door een ring of armband? Droogt je rijpere huid uit en kriebelt ze voortdurend? Misschien lijd je wel aan pruritus, een niet erg sexy benaming voor een jeukend gevoel als gevolg van een verstoorde huidwerking. Jeuk is vervelend, en kan zelfs een aanzienlijke impact hebben op je levenskwaliteit. Dankzij Atoderm SOS Spray van Bioderma heb je nu eindelijk een praktische oplossing met een duurzaam doeltreffend effect.

Supersnel, superslim
In 60 seconden en met één enkele handeling geeft Atoderm SOS Spray je huid onmiddellijk een gekalmeerd en comfortabel gevoel dat 6 uur aanhoudt. Het sprayformaat zorgt voor ultragemakkelijk aanbrengen in 360°. Verkrijgbaar in 200 ml en in een handig meeneemformaat van 50 ml, om overal en op elk moment overdag of ‘s nachts op zak te hebben en te gebruiken. Atoderm SOS Spray is perfect geschikt voor baby’s, volwassenen en senioren, en kan zo vaak als nodig worden gebruikt op het gezicht, het lichaam en zelfs de hoofdhuid om lichte of ernstige jeuk onmiddellijk te verlichten door in te werken op de biologische mediatoren van pruritus. De hydraterende melktextuur werkt in op de barrièrefunctie van de huid om haar beschermende rol te herstellen.

 

De drievoudige werking van Atoderm SOS Spray
Kalmerend
BIODERMA ontwikkelde een exclusief complex dat Skin Relief-technologie (een combinatie van polyfenolen uit Ambora en groene thee) combineert met Enoxolone, een kalmerend dermatologisch actief bestanddeel. Dit complex remt het biologische proces van jeuk door de oorzaken aan te pakken.
Beschermend
Het gepatenteerde Skin Barrier TherapyTM beschermt zelfs de zeer droge huid tegen de bacterie die verantwoordelijk is voor het verergeren van jeuk.
Vetinbrengend
De formule bevat vitamine PP en squalaan. Deze stoffen leveren lipiden aan de huid, vooral in het intercorneocytaire cement, en versterken de huidbarrière om de uitbraak van pruritus en huidirritatie te voorkomen.

Meer info op www.bioderma.be

Resultaten gebaseerd op een online-enquête met lezeressen van libelle.be, waarvan 65,2% Atoderm SOS Spray uittestte gedurende minimaal 2 weken