SOS familie: “Tuur kwam van bij zijn mama en bij het uitpakken liet hij mij de Rilatine zien. Ik stond perplex”

SOS familie: "Tuur kwam van bij zijn mama en bij het uitpakken liet hij mij de Rilatine zien. Ik stond perplex"
© Getty Images

In deze rubriek komen moeilijke familieproblemen aan bod waarmee onze lezeressen kampen. Elke betrokkene schetst zijn of haar verhaal, en de bemiddelaar weet raad!

Wat zegt mama Els?

“Tuur is erg druk en vraagt enorm veel aandacht. Hij slorp al mijn energie op en daar lijdt iedereen onder”

Els (37): “Tuur is altijd een drukke jongen geweest en dat wordt alleen maar erger. Hij kan geen vijf minuten stilzitten, vraagt enorm veel aandacht en je moet hem steeds bezighouden. Als hij met iets begint, is hij het meteen beu. Bart, de papa van Tuur, vindt dat ik overdrijf. Tuur is volgens hem gewoon een energieke jongen die sport nodig heeft als uitlaatklep. ‘Wie vindt het op die leeftijd nu niet moeilijk om stil te zitten’, is zijn visie. Bart doet veel activiteiten met hem — zwemmen, fietsen… — en Tuur zit in een voetbalclub, maar Bart vindt dat hij nóg meer aan sport zou moeten doen. Ik zie dat niet zitten, het is al druk genoeg.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)