De kracht van familie: “Hoe diep hij ook viel, ik zag nooit alleen die drugsverslaafde, maar altijd ook mijn kind”

De kracht van familie: "Hoe diep hij ook viel, ik zag nooit alleen die drugsverslaafde, maar altijd ook mijn kind"
© Getty Images

Soms loopt het leven niet zoals verwacht, maar als je dan kunt terugvallen op een sterke familieband, dan biedt dat perspectief én hoop!

Zo onvoorwaardelijk is de kracht van familie

Patricia groeide op bij haar grootouders, nadat haar ouders verongelukten

Patricia (59): “Op een zomernacht in 1962 zijn mijn beide ouders verongelukt. Ze waren naar de kermis geweest in Sint-Niklaas, ik logeerde een nachtje bij mijn grootouders in Temse. Op de terugweg zijn ze op een stilstaande vrachtwagen ingereden. Mijn moeder – op dat moment hoogzwanger – en mijn vader waren op slag dood, net zoals de zus van mijn vader, die ook in de auto zat. Ook de baby heeft het niet gehaald. Enkel de chauffeur, de vriend van mijn vaders zus, heeft de klap overleefd. Terwijl ik boven lag te slapen, stonden er beneden agenten aan de voordeur die mijn grootmoeder kwamen vertellen dat haar zoon, dochter, schoondochter én kleinkind dood waren.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)