SOS familie: “Emilie is bang dat ze op de tweede plaats zal komen, dat de kinderen hun plusmama liever gaan zien”

SOS familie: "Emilie is bang dat ze op de tweede plaats zal komen, dat de kinderen hun plusmama liever gaan zien"
© Getty Images

In deze rubriek komen moeilijke familieproblemen aan bod waarmee onze lezeressen kampen. Elke betrokkene schetst zijn of haar verhaal, en de bemiddelaar weet raad!

Wat zegt mama Emilie?

“Julie en Jules voelen zich niet meer goed bij hun papa”

Emilie: “Sam was de man van mijn leven. We hebben elkaar leren kennen toen we op kot zaten in Leuven en gingen meteen na onze studies samenwonen. Niet snel daarna was ik zwanger van onze Jules en twee jaar later kwam Julie. We hebben samen beslist dat ik halftijds zou werken. Zo kon ik de kinderen altijd ophalen na school, er voor hen zijn op woensdagnamiddag en hun studies op de voet volgen. Ik merkte immers dat vooral Jules veel begeleiding nodig had bij zijn huiswerk. Sam werkte veel en ging vaak fietsen met zijn vrienden. Als ik hem vroeg om meer gezellig thuis te zijn en samen eens een Scandinavische reeks of zo te bekijken, vond hij dat saai. Sam wilde vooral op stap, maar dat zag ik niet zitten met de kinderen. Twee jaar geleden, vlak na de kerstvakantie, vertelde Sam mij dat hij iemand anders had. Mijn wereld stuikte in elkaar. Ik heb nog om een tweede kans gevraagd, maar hij zei dat ik genoeg kansen had gekregen. Het was op.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)