SOS familie: “Zodra het over de verdeling van het huis, de financiële middelen en de BVBA gaat, wordt de sfeer grimmig”

SOS familie: “Zodra het over de verdeling van het huis, de financiële middelen en de BVBA gaat, wordt de sfeer grimmig”
© Getty Images

Ellen en Dirk zijn 20 jaar getrouwd en hebben drie zonen. Ellen wil scheiden omdat ze vindt dat Dirk te veel bezig is met zijn zaak. Maar als ze via bemiddeling financiële afspraken willen maken, haakt Dirk af. 

Wat zegt Ellen?

“Ik heb ook bijgedragen aan Dirks zaak door de zorg voor de kinderen voor mijn rekening te nemen. Dankzij mij heeft hij alles kunnen uitbouwen”

Ellen (42): “Op mijn 18de kreeg ik van mijn grootouders een tweedehandsautootje cadeau. Ik studeerde verpleegkunde en het wagentje zou zeker van pas komen tijdens mijn stages in verschillende ziekenhuizen. Al na één van mijn eerste lessen, kreeg ik ‘m niet meer gestart. Ik belde de garage, die zouden direct iemand sturen. Die iemand was Dirk. Toen bleek dat ik gewoon een lege accu had doordat ik mijn lichten had aangelaten, lagen we allebei plat van het lachen. En de vonk sloeg bij mij over. Ik vond hem een superaantrekkelijke man met veel humor. Ik kwam echter te weten dat Dirk een relatie had. Ik zette ‘m snel uit mijn hoofd en focuste mij op mijn studies. Maar even later kruisten onze paden opnieuw. Ik werkte op een spoedafdeling, Dirk kwam langs met een collega die een ongeluk had gehad in de garage. Dirk was intussen single en de vonk sloeg over. Binnen het jaar waren we getrouwd. Als snel kregen we onze drie prachtige zonen: Sander, Ken en Dries. Na Sander begon ik deeltijds te werken omdat de zorg voor de kinderen niet te combineren was met mijn job en de carrière van Dirk.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer familiekwesties:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)