SOS relatie: “Dat ze nu alleen wil gaan wonen, vind ik pijnlijk. Ik voel me letterlijk bij het huisvuil gezet”

SOS relatie: "Dat ze nu alleen wil gaan wonen, vind ik pijnlijk. Ik voel me letterlijk bij het huisvuil gezet"
Getty Images

Alexandra (35) en Jeroen (45) zijn 12 jaar samen en hebben twee kinderen. Alexandra heeft aangekondigd dat ze een tijdje alleen wil wonen, want ze heeft het gehad met de ruzies van afgelopen tijd.

Wat zegt Alexandra?

“Jeroen weet het altijd beter, en volgens mij heeft hij zich altijd geschaamd omdat ik kassierster was”

Alexandra: “Ik leerde Jeroen kennen op een evenement van het bedrijf waarvoor hij toen werkte. Ik begeleidde er de gasten, hij was verkoopmanager en bezig aan een steile carrière. Hij blaakte van zelfvertrouwen, ik was een naïef meisje dat pas van school kwam. Ik keek naar hem op, bewonderde zijn vlotheid en zelfvertrouwen. Het zegt veel over alles wat ik toen niet bij mezelf terug vond. Ik moet hem alleszins opgevallen zijn, want hij kreeg op de een of andere manier mijn gegevens te pakken en nodigde me uit voor een etentje, heel chic. Ik trok vrij snel bij hem in, het voelde allemaal goed aan.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)