SOS relatie: “Dat hij ondanks mijn leeftijd voor mij koos, gaf me het gevoel dat ik waardevol ben”

SOS relatie: "Dat hij ondanks mijn leeftijd voor mij koos, gaf me het gevoel dat ik waardevol ben"
Getty Images

Nancy (43) en Mehmet (27) zijn twee jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen in Turkije en verhuisden onlangs samen naar België.

Wat zegt Nancy?

“Turkse mannen als Mehmet doen écht hun best voor een vrouw. Ik was leeg en had zijn aandacht heel erg nodig”

Nancy: “Ik ben heel jong getrouwd met de vader van mijn dochter. Ik denk dat ik vooral thuis weg wou, weg van een heel autoritaire vader en een moeder die heel haar leven depressief is geweest. Ik was de oudste en werd al vroeg in een zorgende rol geduwd en op mijn 18de wou ik mijn eigen leven. Mijn ouders waren heel erg tegen mijn partnerkeuze. Achteraf gezien denk ik dat ze gelijk hadden. Mijn ex was een vrolijke bon vivant, maar tegelijk ook iemand die nergens verantwoordelijkheid voor opnam. Het was altijd feest in zijn bijzijn, maar geld, de zorg voor onze dochter Annet, het huis, dat liet hij allemaal aan mij over. Hij maakte schulden die ik altijd weer afbetaalde, hij reed onze auto in de prak, bleef soms dagen na elkaar weg.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)