SOS relatie: “Hij bekende dat hij verliefd was op een ander, dat er even iets geweest was, maar dat hij het voor mij en ons gezin opgegeven had”

SOS relatie: "Hij bekende dat hij verliefd was op een ander, dat er even iets geweest was, maar dat hij het voor mij en ons gezin opgegeven had"
Getty Images

Isabel (43) en Steven (45) zijn zestien jaar getrouwd en hebben twee tienerdochters. Steven heeft een jaar geleden een affaire gehad. Isabel kan dit niet verwerken.

Wat zegt Isabel?

“Ik had het gevoel dat ik gewoon blij moest zijn dat hij bleef, dat ik geen recht had om boos te zijn”

Isabel: “Ik leerde Steven kennen op een muziekfestival. Het was een beetje liefde op het eerste gezicht. Hij zag er rustig en zelfverzekerd uit. Toen er een lomperik bruusk op mijn voet trapte, leidde hij me naar de EHBO-post. ‘Dit is een man op wie ik kan rekenen’, dacht ik toen. Steven werkte in de bouw als ploegbaas, ik studeerde verpleegkunde. We gingen samenwonen en toen Amélie er kwam, zijn we getrouwd. Dat had weinig met romantiek te maken, maar alles met ‘de zaken goed regelen’. Zo is Steven: heel praktisch ingesteld, van alles op de hoogte. Toen onze tweede dochter er kwam, heb ik het even moeilijk gehad. Ik had het gevoel er altijd alleen voor te staan. Ik wilde graag dat hij wat meer tijd maakte voor ons als gezin. Zijn werk liet dat echter niet toe, gaf hij aan, en hij vond het ook geen goed idee dat ik deeltijds zou gaan werken. Ook dat had hij allemaal berekend.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)