SOS relatie: “Onze relatie veranderde toen we elkaars kinderen leerden kennen. Zijn dochter wil dat ik vertrek”

SOS relatie: "Onze relatie veranderde toen we elkaars kinderen leerden kennen. Zijn dochter wil dat ik vertrek"
Getty Images

Katie (33) en Jo (46) zijn twee jaar samen en hebben elk twee kinderen uit een vorige relatie. Sinds ze samenwonen, maakt Helena, de oudste dochter van Jo, het hen niet gemakkelijk.

Wat zegt Katie?

“Hoe langer hoe meer voert Helena een strijd tegen me. Wat ik ook doe, ze blijft vechten tot ik vertrek”

Katie: “Ik leerde Jo kennen op een lezing over gezonde voeding. We wisselden mailadressen uit, spraken uiteindelijk eens af en van het een is het andere gekomen. Aanvankelijk ging alles heel goed, als wij samen zijn, waren er nooit spanningen. Dat veranderde toen we elkaars kinderen leerden kennen. We deden dat tijdens een weekendje Ardennen, op een vakantiedomein met veel kinderactiviteiten. Helena wou aan niets deelnemen, kleefde als het ware aan Jo en week niet. Ze keek als het ware door mij heen, alsof ik lucht was. Ik besprak het toen al met Jo, maar hij vond dat ik het uitvergrootte, hij had met Helena altijd al een sterke band gehad, ze had wat tijd nodig. Ik legde me daarbij neer, prentte mezelf in dat ik gewoon wat geduld moest hebben, het zou milderen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)