SOS relatie: “Seks is voor hem pure ontspanning, maar voor mij is het echt een opdracht”

SOS relatie: "Seks is voor hem pure ontspanning, maar voor mij is het echt een opdracht"
Getty Images

Sylvie (42) en Stijn (44) zijn 19 jaar samen en hebben twee dochters. Stijn wil een actiever seksleven, maar Sylvie houdt de boot af, en dat zorgt voor spanningen.

Wat zegt Sylvie?

“Stijn wil samen porno kijken, massages geven… Ik ben vrij onzeker over mijn lichaam, en vind die dingen niet fijn”

Sylvie: “Ik leerde Stijn kennen via mijn broer, die in hetzelfde jaar zat aan de universiteit. Ze waren goede vrienden en als ze uitgingen, namen ze me vaak mee. Stijn toonde al snel interesse, maar bij mij is die er maar gekomen na verloop van tijd. Ik waardeerde Stijn omwille van zijn toewijding, gedrevenheid en betrouwbaarheid, zag in hem een goede man die ook een goede vader voor onze kinderen zou zijn. Wij konden ook over alles praten, deelden een aantal waarden en normen die voor mij belangrijk zijn. Maar vooral: hij was dolverliefd op mij en liet me dat op veel manieren merken. Ik vond dat heel fijn, al die aandacht.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)