SOS relatie: “Waarom luncht hij met een vrouw als hij weet dat ik moeite met vertrouwen heb?”

SOS relatie: "Waarom luncht hij met een vrouw als hij weet dat ik moeite met vertrouwen heb?"
Getty Images

Martin (52) en Fran (41) hebben drie jaar een latrelatie. Hij wil gaan samenwonen, maar onlangs betrapte zij hem op een leugen, en daarom houdt ze de boot af.

Wat zegt Fran?

Fran: “Ik leerde Martin kennen via een relatiebureau. Bij mij is het alles of niets: ik voel het meteen of het iets kan worden. Hij is ook zo: heel open en direct. De avond van onze eerste date belandden we al in bed en sindsdien zijn we bijna onafscheidelijk. Ook qua toekomstvisie matchen we. Martin is gescheiden, maar op een goede manier. Hij gelooft nog echt in de liefde en wilde er van bij aanvang volledig voor gaan. 

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)