Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Goed gevonden: een makkelijk trucje om geld te sparen

Door Celine Werner

Sla je altijd in paniek telkens er (hoge) onverwachte kosten opduiken? Geen nood, want je bent lang niet de enige. En er bestaat trouwens een makkelijk trucje waarmee je snel en efficiënt een cent extra kunt sparen.

Of het nu voor een broodnodige wellnessdag is omdat je veel te hard gewerkt hebt, of omdat de wagen het plots begeven heeft.

Makkelijk sparen doe je zo

Betaal je cash in de supermarkt — of om het even waar — en krijg je een biljet van vijf euro terug? Dan bewaar je deze telkens in een envelop of onder je matras bijvoorbeeld. Je zult versteld staan van de som die je na verloop van tijd bij elkaar gekregen hebt.

Waarom? Daarom!

In tijden van elektronisch betalen, zijn deze biljetten schaarser geworden. Maak er dus jouw eigen spelletje van dat je die vijf euro telkens opzij legt wanneer je het tegenkomt.

Heb jij nog andere eenvoudige tips om je rekening aan te dikken, of ga je dit trucje ongetwijfeld eens uittesten? Laat het ons weten!

Bron: purewow.com – Beeld: gettyimages.be

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content