Doe de beste zaakjes met deze koopjeskalender

Wat koop je het best nu en waarom? Check onze slimme koopjeskalender!

  • Ondanks het enorme succes van smartphones met digitale agenda’s, verkiezen veel mensen toch nog altijd een papieren exemplaar. Koop er nu een, in januari gaan ze voor de helft van de prijs over de toonbank. Ook bij ons vind je leuke agenda’s voor 2016: van de  Libelle kookagenda tot een agenda boordevol creatieve ideetjes.
  • Na de eindejaarsperiode is januari is traditioneel detoxmaand. Wellnessoorden komen in die periode vaak met interessante arrangementen. Let vooral op de aanbiedingen op weekdagen, die zijn meestal het voordeligst.
  • Wie een nieuwe auto wil, kan nu zijn slag slaan op het Autosalon. Automerken overtroeven er elkaar met promoties.
  • Geniet nu nog van vroegboekacties om supergoedkoop op vakantie te gaan. Ga zeker langs bij het reisbureau: zij hebben aanbiedingen die je niet vindt als je online zoekt.
  • Nieuwe lakens en/of handdoeken nodig? Om plaats te maken voor het witgoed van het nieuwe seizoen, kun je oudere exemplaren nu met korting kopen.

Nog meer slimme tips & trucs om minder te betalen vind je in de commerciële bijlage ‘Slim Bekeken’ in Libelle 3 van 2016. Deze 7 tips zorgen er mee voor dat je niet voor verrassingen komt te staan bij jouw wekelijkse boodschappen. Ook je waterverbruik kan je verminderen met deze trucjes

Partner Content