Blikvangers op Batibouw 2015

Door De Redactie

Batibouw 2015 is dit weekend officieel van start gegaan. Nog tot zondag 8 maart kan je er terecht voor de nieuwste snufjes in de bouw- en verbouwwereld. Je vindt er alles waar je van droomt voor jouw huis. Libelle zocht er voor jou de blikvangers uit.

 

Het uitklapbare balkon

Velux tovert je zolderruimte om tot een woonruimte vol daglicht, dankzij hun nieuwe 'Cabrio-systeem'. Het unieke venstersysteem creëert een instant-balkon. Het enige wat je hoeft te doen, is het bovenkozijn openen en het onderkozijn naar buiten duwen. Hierdoor ontstaat een balkonnetje met aan beide zijden geïntegreerde leuningrails.

Paleis 4 – stand 214 (info: www.velux.be)
 

Handenvrij

Iedereen die vaak in de keuken staat, herkent het probleem. Met de handen vol een kraan opendraaien, is niet praktisch. Hansgrohe lost het voor je op! Hun 'Metris Select' keukenkraan heeft een Select-knop, waardoor je de bedieningsgreep niet meer moet aanraken.

Paleis 7 – stand 311 (info: www.hansgrohe.be)

Net echt

Hout in huis zorgt direct voor een warme look. Geen zin om voor echt hout te kiezen? Ga dan voor een product met een houtlook. Zoals de 'Impress' vinylplanken van Moduleo, die door het reliëf op de print net echt lijken. 'Hout' met de troeven van vinyl: makkelijk te installeren, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend.

Paleis 6 – stand 121 (info: www.ivcgroup.com)
 

Handmade in de badkamer

Iedereen denkt bij handgemaakt al snel aan juwelen of kleding. Maar ook in de badkamer kan deze trend verder gezet worden. Dat toont Falper aan op Batibouw met hun 'Handmade collectie'. Badkuipen, wastafels en legplanken die een originele en verfijnde uitstraling hebben doordat ze met de hand gemaakt zijn in ceramilux-keramiek.

Paleis 7 – stand 209 (info: www.vanmarcke.com)

Partner Content