Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wauw: bloomon brengt voor het eerst eigen bloem op de (bloemen)markt

Door Rani Merckx


Heerlijk toch, hoe een bos kleurige bloemen jou én die leuke woning van je helemaal opfleurt. Dat weet ook bloemenbezorger en online bloemenplatform bloomon. Zij pakken zelfs voor het eerst uit met een ‘eigen’ bloem en doen zo hun hippe naam in de bloemenindustrie alle eer aan. 

Bijzondere bloem

In samenwerking met de tulpenkwekers van Remarkable Tulips stelde het Nederlandse online platform bloomon hun allereerste bloem voor in het Hoxton hotel in Amsterdam. De ‘Tulipa Rebel Yellow‘ is het nieuwste onder de zon in bloemenland: een gele tulp met een speciale, gefranjerde rand. Een bijzondere bloem die nu al op heel wat interesse kan rekenen.

Exclusieve boeketten

Je zult de tulp echter niet snel terugvinden in de supermarkt. “Daar is ie te groot en te bijzonder voor”, aldus kweker Peter Leijten. “De eerste partij, die net geplukt is, is ook relatief klein. Maar trouwe fans kunnen de bloem vanaf vandaag al zien opduiken in hun boeket.”

Prachtig, toch?

De befaamde ‘Tulipa Rebel Yellow’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haal een boeketje (en gratis vaas) nu in huis

Wil jij graag een mooie, geurende bos bloemen in huis? Dat treft! We hebben nog een leuk extraatje achter de hand. Bij je eerste levering krijg je, dankzij Libelle, gratis een bijpassende handgeblazen vaas, t.w.v. 15 euro, cadeau! Gebruik de actiecode: LENTELBL.