Daarom heb je beter altijd kattenbakvulling in huis (zelfs al heb je geen kat)

Daarom heb je beter altijd kattenbakvulling in huis (zelfs al heb je geen kat)

Heb je geen kat? Jammer, want van zo’n beestje word je oprecht gelukkig, lees maar! Maar zelfs al ben je niet meteen van plan om het diertje in huis te halen, dan nog is het een goed plan om kattenbakvulling aan te schaffen. 

Deze korrels hebben namelijk twee belangrijke functies: vocht opnemen én geurtjes neutraliseren. En volgens helpling.nl kunnen ze — net omwille van deze capaciteiten — nog voor andere dingen van pas komen.

Kattenbakvulling = vaarwel stank

Stinkende sneakers, een muffe boekenkast, de bodem van de vuilnisbak: iedereen heeft weleens te kampen met een vervelend geurtje in huis. Maar daar bestaat een trucje voor! Het enige wat je moet doen is een oude sok vullen met wat kattenbakvulling, en deze plaatsen op de plek waar het stinkt. Na een nachtje slapen is alles weer lekker fris.

Ook voor je koelkast

Komt er een onaangename geur uit de koelkast? Doe dan wat van deze korrels in een kommetje, en plaats deze in je frigo. Al na een uurtje zul je het verschil merken. Raar, maar wél doeltreffend.

Bron: margriet.nl – Beeld: gettyimages.be

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)