Cooking woman in kitchen with wooden spoon; Shutterstock ID 314659979; Projectnummer: Libelle online; Uitgave: artikel: Minder stress, meer genieten: Win een Smartmat foodbox naar keuze; Traffic: Rani Merckx; Anders: Wedstrijd

Minder stress, meer genieten: Win een Smartmat-kookbox naar keuze

Door Rani Merckx


Na een lange werkdag jezelf nog in het zweet werken in de keuken hoeft écht niet. Je kunt makkelijk een verse maaltijd op tafel toveren, zonder eentonig te worden en waar  – niet onbelangrijk – zelfs de allerkleinsten van smullen. Hoe? Ontdek nu de Libelle-kookboxen van Smartmat en test er gratis eentje uit! 

Zo handig, zo lekker

Dames, scherp je koksmessen maar, want we mogen maar liefst twee Smartmat kookboxen weggeven! De ‘Belgische Klassiekers‘ zijn typische gerechten van bij ons, maar dan met een Libelle – twist! Denk maar aan vogelnestjes in een pittige tomatensaus of kalkoenfricassee met jonge groenten.

Ook aan de opmerkelijke smaakzin van de allerkleinsten is gedacht. Met de Smartmat maaltijdbox ‘Happy Family‘ genieten ook je (b)engeltjes van eenvoudige en gezonde gerechten vol smaak. Wedden dat de hele familie binnen de kortste keren fan is van deze gezinstoppers?

Koksmes in de aanslag

Geen gedoe meer in de supermarkt, want de Smartmat kookboxen worden lekker makkelijk thuis geleverd! Normaal vanaf 65 euro per box, maar dankzij deze wedstrijd kun je er nu – gratis – mee aan de slag. Geef het juiste antwoord op onze vragen, en maak kans op zo’n heerlijke kookbox!

Succes!

Partner Content